Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert h.ear headphone-assortiment in vijf kleuren

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2019, 13:32 CategorieAccessoires

De Sony h.ear-serie is vanaf oktober verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren, namelijk rood, zwart, asgroen, oranje en blauw. Alle losse elementen van de headphones hebben dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer.

Dit zijn de nieuwe kleuren van Sony h.ear-koptelefoons

Vorig jaar lanceerde Sony de h.ear-koptelefoons en die blijken een groot succes te zijn. Daarom presenteert het bedrijf vijf nieuwe, opvallende kleuren voor het model. De h.ear-headphones zijn vanaf december voor 300 euro verkrijgbaar in rood, zwart, asgroen, oranje of blauw en zijn daardoor mogelijk beter af te stemmen met kledingstijl. Alle losse elementen van de headphones hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer. Via Bluetooth en NFC zijn de headphones eenvoudig draadloos te verbinden met je smartphone.

De WH-H910N over-ear headphone filtert verder automatisch ongewenste geluiden. Deze headphone is voorzien van Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen. Om de WH-H910N aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Dit is een gratis applicatie.

Naast een uitgebreide equalizer en overige audio-settings is de Adaptive Sound Control-functie instelbaar. Deze innovatie past de ruisonderdrukking automatisch aan per gebruiksmoment. Bij gebruik op het vliegveld optimaliseert de WH-H910N de noise cancelling maar laat toch omroepberichten door, bijvoorbeeld. Daarnaast beschikt de headphone over de Quick Attention-modus. Deze is eenvoudig te benaderen en natuurlijk te gebruiken via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de H910N.

Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De H910N is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Naast een batterijlevensduur tot 35 uur draadloos heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Deze biedt 2.5 uur luisterplezier na slechts tien minuten opladen. Dit model is voorzien van een Hi-Res Audio-driver en heeft ingebouwde LDAC- en DSEE HX-technologieën aan boord voor een betere audioweergave. De behuizing van de WH-H910N headphone is dunner dan ooit en daardoor lekker licht en compact. De headphone wordt geleverd met een draagtas, usb-oplaadkabel, vliegtuigadapter en audiokabel.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.