Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

SNK Neo Geo Arcade Stick Pro met 20 spellen gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2019, 9:05 CategorieGaming

Spellenproducent SNK heeft een eigen minispelcomputer aangekondigd in de vorm van de SNK Neo Geo Arcade Stick Pro. De spelcomputer wordt wereldwijd gelanceerd met twintig spellen. Een ferme releasedatum is echter niet bekendgemaakt.

Dit is de SNK Neo Geo Arcade Stick Pro

Mocht je na de introductie van straatvechter Terry Bogard in Super Smash Bros. Ultimate je afvragen wat de naam SNK nou precies voorstelt, dan hebben we goed nieuws: de uitgever van weleer brengt namelijk (wederom) een miniconsole uit waar dit keer twintig vooraf geïnstalleerde spellen op meekomen. Het gaat om twintig games die de uitgever in het verleden uitgebracht heeft, net zoals Sony, Nintendo en Sega de afgelopen maanden gedaan hebben. Het gevaarte heet de SNK Neo Geo Arcade Stick Pro.

Opmerkelijk aan deze hardware is dat je hem kunt gebruiken in combinatie met een pc en de eerder gelanceerde Neo Geo Mini. Zo kun je hem als controller gebruiken. Sluit je hem aan op de tv via hdmi, dan krijg je de twintig geselecteerde spellen te zien. Je kunt zelfs andere Neo Geo-controllers of een andere SNK Neo Geo Arcade Stick Pro op het apparaat aansluiten voor multiplayer. Helaas heeft SNK nog een hoop dingen niet aangekondigd: zo weten we nog niet welke games we mogen verwachten en wat het ding gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.