Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips Projection lanceert nieuwe NeoPix Ultra miniprojector

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2019, 17:46 CategorieProjectors

Philips Projection heeft vandaag tijdens IFA 2019 de nieuwe NeoPiX Ultra miniprojector aangekondigd. De miniprojector model is het nieuwste lid van de serie miniprojectors, nu bestaande uit vier modellen.

De Philips NeoPix Ultra voegt een hoge beeldkwaliteit en connectiviteit samen in een compact maar premium design, aldus het bedrijf zelf. Daarbij is het prijspunt van 499 euro interessant. Voor dit bedrag kun je je favoriete video’s, foto’s en games weergeven in een volledige full hd-resolutie, gecombineerd met Wireless Screen Mirroring en Bluetooth.

De NeoPix Ultra kan ondanks zijn kleine formaat een beeld van 120-inch weergeven, met een helderheid van 4200 lumens en een volledige full hd-resolutie. De projector beschikt over diverse aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, USB en microSD. Je kunt beeld en geluid streamen via WiFi screen mirroring en video’s afspelen dankzij de interne mediaspeler. De ingebouwde stereospeakers moeten het plaatje compleet maken. De 3.5mm-poort en de bluetooth-functie maken het mogelijk muziek op externe speakers af te spelen, bijvoorbeeld een bluetooth-speaker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.