Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

OnePlus presenteert OnePlus TV voor Indiase markt

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2019, 9:23 CategorieLcd en led tv's

De Chinese fabrikant OnePlus heeft officieel de OnePlus TV onthuld. Voorlopig alleen echter voor de Indiase markt. Op moment van schrijven is het helaas nog niet bekend of de televisie ook naar andere markten komt.

Dit is de OnePlus TV

De OnePlus TV is officieel onthuld. Het is een 55″-televisie met een qled-paneel met een minimalistisch design. De tv biedt quantum dot-kleur aan en ondersteunt zowel Dolby Vision als HDR10+. Echter, OnePlus heeft nog geen informatie vrijgegeven over de manier waarop lokaal dimmen werkt. Onderaan de tv hangt een soundbar met acht speakers die vijftig watt aan geluid de kamer in kan sturen, met ondersteuning voor Dolby Atmos. De soundbar schuift naar beneden wanneer de tv in gebruik genomen wordt.

De software op de OnePlus TV is Android TV en er is ondersteuning voor zowel Google Assistent als Amazon Alexa. Bediening gaat via de meegeleverde afstandsbediening of via een app op je (OnePlus-)smartphone. Achterop de tv zit een hoes die er afgehaald kan worden waardoor je toegang krijgt tot de gebruikelijke aansluitingen. Het Q1-model van deze tv is in India te koop voor omgerekend 904 euro. De Q1 Pro kost omgerekend 1292 euro, allebei zonder btw. Vooralsnog is niet bekend of de tv’s naar Nederland gaan komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.