Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NAD introduceert T 778 Reference av-receiver

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 10:49 CategorieReceivers

New Acoustic Dimension, beter bekend als NAD Electronics, heeft een nieuwe, premium av-receiver voorgesteld. Het bedrijf komt met de T 778 av-receiver, voorzien van 9-kanaals versterking.

De NAD T 778 is het nieuwe referentiemodel van het bedrijf en maakt gebruik van NAD’s Hybrid Digital technologie waarmee een puur vermogen van 100 watt per kanaal verkregen kan worden. De receiver is te gebruiken voor een 7.1.4-opstelling, maar je kunt oook een tweede zone aansturen.

De T 778 is voorzien van een TFT-display met touch-bediening en kan eenvoudig in een rack ingebouwd worden. De bediening kan geoptimaliseerd worden via een RS232 Serial Control Port, Trigger In/Out en IR-in met leerfunctie. Daarbij beschikt de receiver over de Modular Design Construction van NAD zodat het apparaat in de toekomst eenvoudig geüpgraded kan worden.

Natuurlijk is er volledige ondersteuning van Dolby Atmos en DTS:X, en ook de bekende Dirac Live kamercorrectiesoftware is aanwezig. De HDMI-poorten ondersteunen 4K Ultra HD-video met HDR, bluetooth aptX HD met tweewegcommunicatie is aanwezig, streaming is mogelijk midels AirPlay 2, en er is ondersteuning voor hi-res audio dankzij ESS Saber DACs met MQA Decoding. Tot slot beschikt de NAD T 778 over BluOS, de software waarmee eigen muziek beheerd kan worden en waarmee je eenvoudig muziek in hoge kwaliteit naar andere BluOS apparaten in huis kunt streamen.

Lees ook onze NAD T 778 review.

NAD brengt de T 778 op de markt voor een prijs van 2.499 Britse ponden. Een prijs in euro’s is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Reacties

  1. Rick
    28 september, 2019 om 22:43

    Mooie concurrentie voor de nieuwe Arcam AVR serie. Ben heel benieuwd

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.