Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Electronic Arts test eigen gamestreamingdienst vanaf 10 september

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2019, 8:52 CategorieGaming

Game-uitgever Electronic Arts heeft laten weten zijn gamestreamingdienst vanaf 10 september te testen met in totaal vier spellen. Mensen die zich aanmelden voor de Cloud Gaming Technical Trial kunnen meedoen met de testperiode.

Gamestreamingdienst van Electronic Arts

Gamers hoeven niet lang meer te wachten op Project Atlas van speluitgever Electronic Arts. De gamestreamingdienst wordt namelijk vanaf vandaag, 10 september, getest door het bedrijf met de mensen die zich aanmelden voor de Cloud Gaming Technical Trial. Je moet je nog wel even aanmelden voor de Community Playtesting. Dat doe je door op de link hier links te klikken en in te loggen met je EA-account. Vervolgens laat je weten dat je mee wil doen en dan geeft de publisher je extra informatie en details.

Je kunt in totaal vier spellen uitproberen: FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 en Unravel. Je kunt alvast een indruk krijgen over de manier waarop gamesynchronisatie plaatsvindt: de dingen die je doet zijn later terug te vinden op gameplatform Origin, ongeacht het apparaat waarop je speelt. Helaas heeft Electronic Arts nog niet laten weten wanneer de gamestreamingdienst daadwerkelijk gelanceerd wordt en wat die maandelijks zal kosten. EA hoopt in elk geval dat iedereen op een dag overal op kan gamen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.