Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloze oordoppen JBL Live 300TWS aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2019, 18:29 CategorieAccessoires

JBL kondigt tijdens IFA 2019 nieuwe draadloze oordoppen aan. De JBL Live 300TWS zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Dankzij de krachtige drivers moet het basgeluid nog beter klinken en popt die muziek echt uit je afspeellijst, zo luidt de belofte.

Dit is de JBL Live 300TWS

Tijdens IFA 2019 heeft JBL de JBL Live 300TWS aangekondigd. Dit is een setje draadloze oordoppen met een batterijduur van zes uur. Je kunt de oordoppen altijd van extra energie voorzien door ze in de meegeleverde case te plaatsen: daardoor krijg je tot veertien uur aan extra energie. De hoofdtelefoon is uitgerust met TalkThru en Ambient Aware audiotechnologie. Dankzij de TalkThru-stand kun je de muziek zachter zetten en met je vrienden praten zonder je hoofdtelefoon af te zetten, of bijvoorbeeld beter op het verkeer letten.

In de Ambient Aware-modus hoor je achtergrondgeluiden dus je hoeft niets te missen, ook als je in een drukke stad loopt of wacht tot je vlucht wordt omgeroepen. Het is ook eenvoudig om toegang te krijgen tot Google Assistent en Amazon Alexa. Daarnaast kan die een spatje water hebben en kun je hem een uur gebruiken na tien minuten opladen. De JBL Live 300TWS is vanaf november 2019 verkrijgbaar op de website van de fabrikant in de kleuren zwart, wit en blauw voor een verkoopprijs van 149 euro.


€ 117,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 117,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 117,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.