Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloze koptelefoon Philips PH805 met noise-cancelling aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2019, 12:58 CategorieAccessoires

TP Vision heeft tijdens IFA 2019 een nieuwe draadloze koptelefoon met noise-cancelling aangekondigd: de Philips PH805. TP Vision belooft dat tot 95 procent van de geluiden gefilterd kunnen worden door de koptelefoon. De drivers zijn veertig millimeter groot.

Dit is de Philips PH805

TP Vision maakt ook audioproducten onder de Philips-merknaam en heeft tijdens IFA 2019 de Philips PH805 gepresenteerd. Dit is een noise-cancelling koptelefoon die beschikt over vier speciale microfoons (twee binnen de oorschelpen en twee daarbuiten), die geluiden van buitenaf tot 95 procent kunnen filteren (tot 27 dB). Mochten geluiden nog steeds hoorbaar zijn, dan klinken ze zacht in de oren van de gebruiken. De oorkussen zijn gemaakt van zachte memoryfoam, waardoor die ook nog eens comfortabel gedragen kan worden.

De oorschelpen van de Philips PH805 beschikken tevens over knoppen en aanraakgevoelige bedieningselementen. Zo kun je de volume beheren door omhoog en omlaag te vegen op de rechter schelp en krijg je toegang tot basale stemassistentfuncties. Door er éénmaal op te tappen, zorg je ervoor dat de actieve noise-cancelling wordt ge(de)activeerd. Ook kun je zo de Awareness-modus inschakelen, waardoor je net even wat meer hoort van je omgeving. Dat is handig in veel situaties, bijvoorbeeld wanneer je aan het verkeer deelneemt.

Met de fysieke knoppen kun je muziek afspelen, pauzeren en het volgende of het vorige nummer starten. Ook krijg je toegang tot basale belfuncties. De Philips PH805 is verder voorzien van twee drivers van veertig millimeter, die ondersteuning aanbieden voor muziek in hi-res (met een bandbreedte van vijf tot veertig kHz. Daarnaast is de draadloze koptelefoon licht en comfortabel en weegt die slechts 235 gram. Ook kun je de koptelefoon opvouwen en in een travel case meenemen, waardoor die prima in een koffer of tas moet passen.

Je verbindt de Philips PH805 via bluetooth 5.0 met je telefoon, tablet, laptop of andere bluetoothapparaten waar muziek mee afgespeeld kan worden. De batterijduur bedraagt dertig uur, meer dan genoeg voor de reizigers die vaak lang onderweg zijn en geen toegang hebben tot een stopcontact. Met vijf minuten opladen is het mogelijk de koptelefoon voor twee uur te gebruiken. Je kunt ook kabels gebruiken en zo de koptelefoon gebruiken zonder van de accu gebruik te maken. Prijs en releasedatum zijn nu nog niet bekend.

Lees ook onze Philips PH805 review.


€ 95,20

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 98,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.