Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit zijn de twintig spellen van de Neo Geo Arcade Stick Pro

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2019, 9:38 CategorieGaming

Fabrikant SNK heeft inmiddels bekendgemaakt welke twintig games we inmiddels kunnen verwachten voor de Neo Geo Arcade Stick Pro. Zo mag je onder meer King of Fighters en Samurai Showdown verwachten, maar missen we titels als Metal Slug.

20 spellen voor Neo Geo Arcade Stick Pro

SNK, fabrikant van spelcomputers en ontwikkelaar van populaire videogames, heeft laten weten welke twintig spellen we kunnen verwachten voor de Neo Geo Arcade Stick Pro. Fans van de oude games van SNK kunnen zowel blij als teleurgesteld zijn. Het apparaat bevat namelijk zes versies van de populaire vechtreeks King of Fighters, vier Samurai Showdown-titels en drie Fatal Fury-games, maar mist bijvoorbeeld games uit de Metal Slug- en Puzzel Bobble-reeksen. De volledige lijst staat hieronder.

Het lijkt er dus op dat de Neo Geo Arcade Stick Pro een miniconsole voor een kleine markt is, namelijk liefhebbers van vechtspellen. Heel verrassend is het niet als je naar het design en de naam van het gevaarte kijkt, maar het is wel teleurstellend. Daarentegen kun je natuurlijk dergelijke klassiekers terugvinden op de andere miniconsole van SNK, de Neo Geo Mini. Dit is een kleine console met een ingebouwd scherm, in de vorm van een oude arcade kast. Je kunt hier games direct op spelen, maar je kunt hem ook koppelen aan je tv.

 • THE KING OF FIGHTERS ’95
 • THE KING OF FIGHTERS ’97
 • THE KING OF FIGHTERS ’98
 • THE KING OF FIGHTERS ’99
 • THE KING OF FIGHTERS 2000
 • THE KING OF FIGHTERS 2002
 • FATAL FURY SPECIAL
 • FATAL FURY 3
 • GAROU: MARK OF THE WOLVES
 • SAMURAI SHODOWN Ⅱ
 • SAMURAI SHODOWN Ⅲ
 • SAMURAI SHODOWN IV
 • SAMURAI SHODOWN Ⅴ SPECIAL
 • ART OF FIGHTING
 • WORLD HEROES 2
 • WORLD HEROES 2 JET
 • WORLD HEROES PERFECT
 • NINJA MASTER’S
 • THE LAST BLADE 2
 • KIZUNA ENCOUNTER
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.