Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert PMA-150H geïntegreerde versterker

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2019, 10:34 CategorieReceivers

Denon kondigt zijn nieuwste netwerkversterker aan: de PMA-150H. De compacte PMA-150H biedt aansluitmogelijkheden voor alle populaire digitale en analoge bronnen, is voorzien van een USB-DAC, FM/DAB+ radiotuner en biedt diverse afspeelmogelijkheden via wifi, Bluetooth, Apple Airplay 2, Spotify Connect en meer dankzij de HEOS multiroom-technologie.

Denon PMA-150H

De PMA-150H is volgens Denon geschikt voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar de volgende stap en er klaar voor zijn om over te stappen van traditionele naar moderne audiocomponenten, zonder in te boeten aan de geluidskwaliteit, het gebruiksgemak en de connectiviteit. Ieder elektrisch component van de PMA-150H is volgens de fabrikant zorgvuldig geselecteerd en speciaal ontworpen door geluidstechnici van Denon. De versterker beschikt over een krachtig uitgangsvermogen en ondersteunt vloerspeakers van zowel 4- als 8-ohm. De PMA-150H is uitgerust met een speciaal circuit voor de hoofdtelefoonversterker, dat zich kenmerkt door een operationele high-speed breedbandversterker met ultralage vervorming die is gekoppeld aan een volledig afzonderlijke laatste uitgangsfase. De PMA-150H is voorzien van een verstelbare impedantieregeling voor hoofdtelefoons, met drie instellingen voor lage, gemiddelde en hoge impedantiemodellen. Dit maakt de versterker compatibel met een breed scala aan hoofdtelefoons. De hoofdtelefoonaansluiting heeft een 6,3 mm-connector en is daarmee geschikt voor hoofdtelefoons in het professionele en premiumsegment.

De PMA-150H is compatibel met digitale audiobestanden met hoge resolutie, zoals ALAC, FLAC en WAV lossless bestanden van maximaal 192 kHz/24-bits, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muziekbestanden (het audiofiele formaat van SACD). Gebruikers kunnen genieten van compatibiliteit met audio in hoge resolutie, evenals digitale invoer en een hoogwaardige USB-DAC met PCM 384 kHz/32bits en de mogelijkheid om DSD-bestanden af te spelen. Advanced AL32 Processing Plus is de nieuwste analoge golfvormreproductie van Denon en biedt een uiterst gedetailleerde audio-ervaring zo dicht mogelijk bij de originele opname.

De PMA-150H is voorzien van een FM/DAB+-radiotuner, twee analoge RCA-ingangen, twee optische ingangen, één digitale coaxiale ingang en USB-A en B-ingangen. De USB-A-ingang ondersteunt USB-sticks met bestanden in WMA-, MP3-, AAC-, WAV-/FLAC-/ALAC- 192/24 en DSD-formaat (maximaal 5,6MHz). Via de USB-B-ingang is uitvoer in hoge resolutie ook mogelijk vanaf een pc voor PCM-signalen tot 384 kHz/32bits en DSD tot 11,2MHz. Bovendien kunnen cd-spelers, platenspelers, tv’s en andere apparaten worden aangesloten.

Via HEOS multiroom kunnen luisteraars muziek van Amazon Music, Spotify, TIDAL, TuneIn Internet Radio, SoundCloud, Napster, Deezer of lokale muziekbibliotheken afspelen. Via Bluetooth op de PMA-150H heb je bovendien direct toegang tot muziek op ieder smartdevice. Gebruik AirPlay 2 om muziek draadloos naar de PMA-150H te streamen of koppel aan andere compatibele luidsprekers om je muziek overal in huis af te spelen. Gebruikers kunnen de belangrijkste functies van de PMA-150H bedienen met behulp van Amazon Alexa, Siri en Google Assistant.

De eerste optische poort is voorzien van een automatische sensor en de meeste tv’s kunnen eenvoudig worden aangesloten dankzij de vereenvoudigde IR-leerfunctie. Eenmaal ingeschakeld, kun je het volume, demping en de ingangsselectie bedienen met behulp van de afstandsbediening van je tv.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Denon PMA-150H heeft een prijs van 1.199 euro meegekregen en is vanaf deze maand te koop.


€ 1.099,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.099,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 1.099,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.