Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #221

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het begin van het vierde seizoen van The Good Place.

The Good Place (S04E01)

De omschrijving van deze serie lijkt aanvankelijk niet zo interessant, maar geeft het toch maar een kans — want inmiddels heeft The Good Place zich bewezen. Hoofdrolspelers Kristen Bell en Ted Danson hebben allebei leuke rollen toegewezen gekregen, die ze ook nog eens feilloos spelen. Dit vierde seizoen gaat verder waar het tweede seizoen is gebleven en gaat ook in een razendsnel tempo door het verhaal heen, waardoor er vrijwel geen moment géén plezier beleeft aan dit wilde avontuur. Seizoen vier begint vandaag.

Glitch (drie seizoenen)

De onverklaarbare terugkeer van zes overleden plaatselijke inwoners die nu in topvorm zijn, vormt voor een politieagent en een dokter een emotioneel geladen mysterie. Daarnaast zijn een hoop mensen ook verdergegaan in hun leven en die keuzes zorgen nu ook voor worsteling en wrijving. Het derde seizoen staat nu in z’n geheel op Netflix, dus je kunt in één weekend checken wat er nou precies aan de hand is in de serie Glitch. Check ook vooral de onderstaande trailer om een goede indruk te krijgen van wat je mag verwachten.

The Irishman (2019)

Vanaf vandaag staat er een nieuwe misdaadfilm van regisseur Martin Scorsese op Netflix. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel. De film, genaamd The Irishman, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een Iers-Amerikaanse huurmoordenaar. Frank Sheeran (gespeeld door Robert DeNiro) vertelt over zijn misdaden in de Tweede Wereldoorlog: hij kwam terecht bij de maffia van Pennsylvania en werd een vertrouwenspersoon van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Correctie: deze film verschijnt op 27 november en niet 27 september. Excuses voor de verwarring.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

 • Delen:

Reacties

 1. Niels
  27 september, 2019 om 17:09

  The Irishman komt 27nov pas op netflix ipv 27sep zoals in het is artikel beschreven

 2. Bert
  28 september, 2019 om 12:20

  Mag niet gebeuren

 3. Yentl
  28 september, 2019 om 12:28

  Het is vast een vergissing, zal vanzelf worden aangepast ..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.