Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #220

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Disenchantment.

Disenchantment (twee seizoenen)

Disenchantment is een animatieserie op Netflix die is bedacht door de man die verantwoordelijk is voor The Simpsons en Futurama. Dat zie je ook meteen terug in de tekenstijl en natuurlijk de humor. De serie komt een beetje traag op gang en is in de latere afleveringen pas echt sterk te noemen — er moet nou eenmaal worden geïnvesteerd in personages en omgevingen. Zonder een goede opbouw heb je geen goede climax natuurlijk en dat hebben de makers begrepen. Het tweede seizoen van deze nieuwe serie staat nu op Netflix.

Between Two Ferns: The Movie (2019)

Misschien heb je er ooit wel een YouTube-video over voorbij zien komen: acteur Zach Galifianakis die op ongemakkelijke wijze belangrijke en minder belangrijke mensen interviewt. De komische interviewserie is nu te zien op Netflix, in de film Between Two Ferns: The Movie. In de film vindt Galifianakis het niet zo’n tof idee dat hij uitgelachen wordt om z’n werk. Daarom trekt hij eropuit om een hoop verschillende beroemde mensen te interviewen, zodat hij kan bewijzen dat zijn interviewserie daadwerkelijk serious business is.

Justice League (2017)

Daar waar Marvel heel veel succes heeft met de Avengers-reeks, lukt het concurrent DC Comics maar niet om het DCEU (DC Extended Universe) van de grond te krijgen. Aan de personages in de films ligt het in elk geval niet, want DC Comics heeft met Superman, Wonder Woman en Batman een trio iconische personages in het portfolio. De film Justice League mag misschien geen hoogvlieger zijn, toch zijn er genoeg toffe momenten in de vorm van spektakel en interacties tussen personages die de film het kijken waard maken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. sir oled
    20 september, 2019 om 22:48

    Wonderman , die ken ik niet maar wonder woman wel in tijden van me too een gevaarlijk precedent lol

    grtz

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.