Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #219

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vervolg van The Ranch.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (deel één)

Terrace House: Tokyo is een Japanse reality-tv-serie binnen de Terrace House-franchise. In de serie, die zich dit keer in Tokyo afspeelt, maken we kennis met zes vreemden: drie mannen en drie vrouwen. We zien we hoe ze elkaar leren kennen en hoe ze met elkaar aan het daten zijn. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden. De serie wordt geprezen voor het feit dat het reality-tv terugbrengt zonder allerlei drama eromheen. Veel kijkers vinden dat gebrek aan drama, een onderscheidend element, dan ook relaxend en verslavend.

Marianne (seizoen één)

Vrijdag de dertiende is een mooie dag om een horrorserie te lanceren, moet Netflix gedacht hebben. Marianne is een nieuwe horrorserie uit Frankrijk en vertelt het verhaal van een romanschrijver die niet weet wat haar overkomen nadat blijkt dat hij verhalen echt gebeuren. Wanneer ze besluit terug te gaan naar haar geboortestad, om te dealen met haar demonen, komt ze al gauw zelf in verschillende horrorscenario’s terecht. Dit eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen die elk 45 minuten duren.

The Ranch (zeven delen)

Vanaf vandaag staat ook het zevende deel van de komedieserie The Ranch op Netflix. In de hoofdrollen spelen Ashton Kutcher en Danny Masterson, die elkaar al eerder tegenkwamen in That 70’s Show. Kutcher speelt de rol van iemand die veel tijd en geld heeft gestopt in z’n gefaalde sportcarrière, waardoor terugkeert naar de ranch van z’n familie. Echter, zijn broer, gespeeld door Masterson, en vader, nemen de man niet met open armen terug. Dat zorgt al snel voor irritaties, misverstanden en natuurlijk een hoop komische momenten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.