Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #218

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van The Spy.

The Spy (één seizoen)

In het eerste seizoen van de serie The Spy zien we Sacha Baron Cohen in een rol zoals we hem niet gewend zijn. Meestal speelt de man één of ander typetje, melkt hij hem uit en gaat hij verder met een volgend project. The Spy is een serieus project voor hem, eentje waarin hij een Israëlische spion speelt die in jaren zestig actief was in Syrië. Het verhaal is gebaseerde op waargebeurde feiten; de spion in kwestie, Eli Cohen, speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Midden-Oosten. In totaal zijn er zes afleveringen te bekijken.

Élite (twee seizoenen)

De Spaanse serie Élite vertelt een spannend verhaal tussen twee groepen mensen die al bestaan sinds het begin der tijden: arm versus rijk. Op de school Las Encinas zitten alleen maar rijke leerlingen. Maar wanneer drie arme leerlingen aankloppen, omdat hun oude school is verwoest door een aardbeving dan ontstaat er een heftige strijd tussen mensen die alles hebben en mensen die niets te verliezen hebben. Dit gesteggel eindigt met een moord. Wie de dader is? Dat weet niemand. Om het te achterhalen zul je de serie moeten kijken.

Inception (2010)

De film Inception houdt menig filmkijker nu al jaren in zijn greep. Voor de mensen die de film nog niet gezien hebben willen we niet vertellen waarom, maar wanneer je afreist naar de droomwereld en in die droomwereld de droomwereld van een ander bezoekt terwijl je net naar een andere droomwereld bent gegaan, dan snappen we best dat mensen bijna tien jaar later denken: wie is waar en waarom zien we niet dat die tol omvalt? Inception is één van die must-see films van de afgelopen jaren, dus als je dat nog niet gedaan hebt, is dit je kans.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.