Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canal Digitaal brengt hybride smart-tv-app naar Panasonic tv’s

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2019, 17:31 CategorieDigitale tv

Canal Digitaal heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Panasonic. De hybride smart tv-app van de digitale tv-provider zal worden geïntegreerd in de nieuwste generatie smart-tv’s die Panasonic produceert.

Canal Digitaal’s hybride smart tv-app biedt gebruikers van Panasonic smart-tv’s, die allemaal zijn voorzien van ingebouwde satelliettuners, via een centrale userinterface toegang tot lineaire en niet-lineaire tv-content in HD- en Ultra HD-kwaliteit. Een settopbox is dus niet meer nodig. Bovendien krijg je middels de app de beschikking over over een groot aantal interactieve functies (zoals live restart, pause TV en toegang tot mediabibliotheken) en digitale diensten, zoals een elektronische programmagids.

De hybride smart-tv-app van Canal Digitaal zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn op alle Panasonic OLED-tv-modellen uit 2019, en op de lcd led-tv’s vanaf de GXW804-serie. Canal Digitaal biedt abonnees niet alleen toegang tot zijn diensten via smart-tv’s, maar ook via een app op mobiele apparaten. Zo kunnen gebruikers switchen tussen de verschillende schermen.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter
    16 december, 2019 om 0:32

    Op Sony (AF8) is nu de app van Canal digitaal ook te downloaden en werkt goed

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.