Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins breidt Formation line-up uit met compacte Formation Flex

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 11:39 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins lanceerde eerder dit jaar de nieuwe Formation line-up, bestaande uit premium multiroomluidsprekers zoals de Wedge en de Formation Bar. Het bedrijf zit echter niet stil en breidt het assortiment nu al verder uit breidt met de compacte en draadloze Formation Flex.

De Formation Flex biedt dezelfde tweeter-technologie als de luidsprekers uit de 600-serie. Door zijn ontwerp is de Flex flexibel en kan als een losse luidspreker worden gebruikt of gekoppeld met een tweede Formation Flex voor een stereobeleving. Combineer de Formation Flex met andere Formation-luidsprekers voor een multiroom-audiosysteem of met de Formation Bar voor een 5.1-surround ervaring. Let wel; de speaker beschikt niet over een accu en zal dus nog altijd op een stopcontact aangesloten moeten worden.

Ook met de Flex zet Bowers & Wilkins in op een gebruiksvriendelijke ervaring. Zo moet de speaker binnen een paar minuten in te stellen en te gebruiken zijn. De designfilosofie is hetzelfde als bij de andere Formation-luidsprekers, met onder meer de honingraatstructuur die we ook op de Formation Bar en Wedge terugzagen. De speaker is voorzien van een zwarte stoffen afwerking en komt met aanraakgevoelige knoppen aan de bovenzijde.

De speaker maakt eenvoudig onderdeel uit van het Formation multiroomsysteem, waarmee middels een eigen mesh-netwerk een een stabiele verbinding tussen de luidsprekers gecreëerd wordt. De luidsprekers hebben één microseconde nodig om te synchroniseren, waardoor een perfecte harmonie wordt gecreëerd tussen beide luidsprekers, vergelijkbaar met een bekabeld systeem. Binnen het systeem kan audio met een maximale 96/24-bits resolutie gestreamd worden.

De Formation Flex wordt op korte termijn in Nederland en België verwacht en heeft een adviesprijs van 449,99 euro.

Meer over de Formation line-up van Bowers & Wilkins lees je in onze Formation Wedge review en onze Formation Bar, Bass en Flex review.


€ 449,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.