Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio-Technica lanceert ATH-CKS5TW en ATH-CK3TW hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2019, 16:28 CategorieAccessoires

Audio-Technica lanceert twee nieuwe, draadloze hoofdtelefoons; de ATH-CKS5TW en ATH-CK3TW. Deze nieuwe modellen zijn een combinatie van Audio-Technica’s 57 jaar aan audio engineering ervaring, een compact en lichtgewicht model, een batterij met een lange levensduur en de nieuwste draadloze Bluetooth-technologie.

Beide modellen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en -comfort onderweg en beschikken over een automatische aan/uit-functie die de hoofdtelefoon automatisch aanzet en koppelt aan je smartphone of draagbare digitale audiospeler wanneer de oordopjes uit de oplaad case wordt gehaald. De compacte oordopjes schakelen ook automatisch uit wanneer ze terug in de case worden geplaatst. De case is voorzien van LED batterij status indicatoren en het opladen gaat via  USB Type-C.

Ook is het geluid tijdens telefoongesprekken verbeterd door middel van de Clear Voice Capture technologie, waarmee het omgevingsgeluid licht wordt gedempt voor een meer helder geluid tijdens telefoongesprekken. Voor mensen met een actieve levensstijl betekent de druppelbestendige IPX2 classificatie van de ATH-CKS5TW en ATH-CK3TW dat de oordopjes worden beschermd tegen contact met wat waterspatten.

Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste Bluetooth 5.0 draadloze technologie voor een betrouwbare verbinding op langere afstand en multi-pairing mogelijkheden.

Audio-Technica ATH-CKS5TW

De CKS5TW beschikt over 10 mm drivers met een dubbellaags diafragma. Door de  combinatie van harde en zachte materialen levert het diafragma rijke maar nauwkeurige basgeluiden en heldere full-range audio.

Het nieuwe exclusieve oortipdesign biedt een verbeterde, stabiele en comfortabele pasvorm naast een goede isolatie tegen hinderlijke omgevingsgeluiden. Met een volledig opgeladen hoofdtelefoon kun je 15 uur ononderbroken genieten van muziek, terwijl de meegeleverde oplaadcase nog eens 30 uur extra oplevert.

Met knoppen op elke oortje kun je muziek / oproepen / volume bedienen zonder je smartphone aan te raken. Met de Audio-Technica Connect App kunnen gebruikers de levensduur van de batterij controleren, instellingen aanpassen, het afspelen regelen, voorkeurs codecs selecteren en de oordopjes lokaliseren.

De CKS5TW is compatibel met Qualcomm aptX,  SBC en AAC codecs voor betere draadloze audio en is verkrijgbaar in een klassieke zwarte afwerking voor een prijs van 159 euro.

Audio-Technica ATH-CK3TW

De CK3TW komt met 5,8 mm drivers. Voor eenvoudige bediening onderweg heeft elk oordopje aanraaksensoren voor het regelen van audio, telefoongesprekken en volume.

De batterij van de ATH-CK3TW gaat, na volledig opladen, tot zes uur mee met nog eens 24 uur extra accuvermogen via de oplaad case.

Een speciale low-latency-functie, Qualcomm TrueWireless Stereo Plus, zorgt ervoor dat je, met een stabiele verbinding en zonder audio-onderbreking, kunt streamen. De ATH-CK3TW is compatibel met aptX- en SBC-codecs voor betere draadloze audio en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, blauw en rood. De hoofdtelefoon heeft eenprijs van 99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.