Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Anker Innovations introduceert compacte Nebula Apollo beamer

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 12:03 CategorieProjectors

Anker Innovations heeft tijdens IFA de Nebula Apollo voor de Nederlandse markt geïntroduceerd. Met deze lichtgewicht projector kun je overal video’s bekijken. De Nebula Apollo beschikt over wifi en Android 7.1.

De Nebula Apollo biedt bediening op drie manieren: via de meegeleverde afstandsbediening, via de gratis smartphone app, en ook via het bedieningspaneel bovenop de portable beamer. Het touchscreen is inclusief muisfuncties, waardoor er een cursor in beeld verschijnt en de portable beamer te bedienen is. Dankzij Android 7.1 kun je zelf apps installeren en gebruiken, waaronder YouTube en Netflix.

De portable beamer is niet veel groter dan een blikje frisdrank, biedt een helderheid van 200 ANSI lumens en geluid via een 6 Watt speaker. Dankzij het compacte design projecteer je op elke locatie video’s met een resolutie van 854 x 480 pixels. De Nebula Apollo beschikt over Digital Light Processing-displaytechnologie (DLP) waardoor deze portable beamer licht, draagbaar en betrouwbaar is.

De Nebula Apollo is vanaf het najaar verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 399,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.