Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Android TV krijgt Android 10-update voor het einde van het jaar

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2019, 9:52 CategorieLcd en led tv's

Google heeft bevestigd dat Android 10 voor het einde van het jaar beschikbaar moet zijn voor apparaten met Android TV aan boord. Dat heeft de zoekmachinegigant bevestigd tijdens het evenement IBC 2019, dat in het teken staat van media, entertainment en technologie.

Android 10 komt dit jaar naar Android TV

Android 10 is inmiddels gelanceerd voor smartphones (al geldt dat alleen nog voor de Google Pixel-lijn, maar andere smartphones volgen snel), dus wanneer zijn de televisies en mediaspelers met Android TV aan de beurt? Tijdens het evenement IBC 2019, waar ook het nieuws naar buiten kwam over Google Stadia en Android TV, heeft de zoekmachinegigant bevestigd dat de update voor het einde van het jaar naar het platform moet komen. Dat schrijft 9to5Google op basis van informatie die verkregen is van een deelnemer.

Helaas is het zo dat Google nogal… flexibel met dergelijke plannen omgaat, maar het laat op z’n minst zien dat er achter de schermen hard aan gewerkt wordt. Eerder liet het bedrijf nog weten dat het voor televisies niet zo belangrijk is dat ze jaarlijks updates krijgen, dus de plannen kunnen nog veranderen.Het is nog even wachten op de veranderingen die Google gaat doorvoeren met Android 10. Maar we hopen erop dat het bedrijf de problemen rondom het verliezen van de wifiverbinding oplost, want dat wordt met de dag irritanter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.