Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Amazon heeft meer dan 20 Fire TV-apparaten in ontwikkeling’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2019, 10:05 CategorieLuidsprekers

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Amazon momenteel meer dan twintig Fire TV-apparaten in ontwikkeling. Zoals het er nu naar uitziet is één van die apparaten in elk geval een oled-televisie.

Twintig Fire TV-apparaten

Amazon lijkt heel wat van plan te zijn volgens berichten die eerder op Techcrunch en Cordcutters verschenen, die inmiddels offline gehaald zijn. Gelukkig hebben Engadget en de BBC de berichtgeving overgenomen zodat we de vermeende plannen alsnog kunnen bekijken. Zo zou het Amerikaanse bedrijf onder meer werken aan een nieuwe Fire TV Cube met zes processors en ondersteuning voor Dolby Vision. Daarnaast worden ingesproken stemcommando’s op het apparaat verwerkt en niet in de cloud.

De nieuwe TV Cube krijgt naar verluidt dezelfde far-field microfoons, hdmi-cec-aansluiting en infraroodsensor, evenals dezelfde prijs van 120 dollar. Het apparaat zou vanaf 10 oktober te koop moeten zijn. Daarnaast zal er een Fire TV Edition met 4k-ondersteuning verschijnen in Groot-Brittannië, die gemaakt wordt door JVC. Grundig en Toshiba zouden ook aan oled-televisies werken voor Amazon, die onder meer naar Europa komen. In de VS zou Toshiba een oled-tv van 65-inch gaan uitbrengen, met ondersteuning voor Dolby Vision.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.