Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aftermovie: TP Vision presenteert nieuwe Philips tv’s tijdens IFA 2019

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2019, 9:54 CategorieOled tv's

Afgelopen week vond in Berlijn IFA 2019 plaats. Tijdens deze elektronicabeurs presenteren alle grote fabrikanten het nieuwste op het gebied van consumentenelektronica. Ook TP Vision was van de partij en greep de beurs aan om verschillende innovaties op het gebied van oled tv’s en audiosystemen te presenteren. Wij waren natuurlijk aanwezig in Berlijn en maakten middels onderstaande video een impressie van de beursvloer, de presentatie en natuurlijk de afterparty.

Aftermovie TP Vision Philips IFA 2019

TP Vision was één van de smaakmakers in Berlijn. De fabrikant presenteerde onder de Philips-vlag diverse nieuwe producten. Zo komen er twee nieuwe Philips oled tv’s op de markt, beiden voorzien van een high-end paneel en een Bowers & Wilkins soundbar. Het topmodel van de twee is de OLED984, uitgerust met een chique metalen standaard waarin de soundbar en een losse tweeter verwerkt zitten. Beide modellen komen met de derde generatie P5 Picture Processor, ondersteunen alle HDR-formaten en zijn voorzien van Ambilight. De OLED984 beschikt zelfs over Ambilight aan vier zijden. Daarnaast introduceerde TP Vision tijdens IFA 2019 diverse nieuwe audioproducten, waaronder nieuwe hoofdtelefoons en soundbars.

Video’s nieuwe Philips oled tv’s

Naast dat we aanwezig waren tijdens IFA 2019 om de activiteiten van TP Vision op video vast te leggen hebben we ook twee uitgebreide video’s gemaakt waarin we de belangrijkste features en functies van de nieuwe Philips oled tv’s uitlichten. Je vindt deze video’s in ons artikel Philips OLED984 en OLED934 uitgelicht.

Reviews

Wij hebben de nieuwe Philips OLED984 met Bowers & Wilkins soundbar reeds getest. Lees dus ook onze Philips OLED984 review.

FWD op YouTube

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal. Hier vind je al onze video’s waarin we je de nieuwste producten, ontwikkelingen en trends laten zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.