Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Videostreamingdienst Apple TV Plus kost 9,99 dollar per maand’

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2019, 10:09 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt kost de videostreamingdienst van Apple, Apple TV Plus, 9,99 dollar per maand. De europrijs is mogelijk hetzelfde. Vooralsnog is bekend dat de dienst vijf originele shows aan gaat bieden, waaronder The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.

Apple TV Plus voor 9,99 dollar per maand – gerucht

Bloomberg schrijft dat Apple TV Plus, het abonnement voor de streamingdienst van Apple, 9,99 dollar per maand gaat kosten. Het bedrijf heeft zelf nog geen prijs aangekondigd, ook al werd de dienst in maart van dit jaar gepresenteerd. Daarnaast zou TV Plus in november, in elk geval in de Verenigde Staten, beschikbaar moeten zijn. Dan krijgt Apple het nog lastig, aangezien Disney dan ook voornemens is zijn eigen videostreamingdienst uit te brengen. Die dienst komt meteen naar Nederland en kost 6,99 euro per maand.

Wat Apple TV Plus in Nederland gaat kosten, is niet bekend. Mogelijk wordt het 9,99 euro per maand. Er zijn straks vijf originele shows beschikbaar, wat voor veel mensen mogelijk niet genoeg is om een tientje per maand te betalen. Het gaat dan om The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, See met Jason Momoa, Truth Be Told met Octavia Spencer, Steven Spielbergs Amazing Stories en een documentaireserie genaamd Home. Apple zou later in een lager tempo dan bijvoorbeeld Netflix nieuwe shows gaan toevoegen.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    20 augustus, 2019 om 18:00

    Blijft Amerikaans Apple tv. Nog een stremming dienst er bij er is al niet veel te zien op alle streamings kanalen je moet ook tijd hebben om de hele dag te kijken ik niet dus heb meer in het leven dan mobiel en tv te loeren naar onzin programma s.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.