Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Televisie van OnePlus krijgt Android 9 Pie en Mediatek-processor’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2019, 9:32 CategorieLcd en led tv's

Het lijkt erop dat de specificaties van de OnePlus TV al op straat liggen. De televisie moet volgende maand aangekondigd worden. De Android TV-televisie zou in elk geval Android 9 Pie aan boord hebben, dezelfde update die onlangs ook uitgebracht werd voor de Nvidia Shield.

Specs OnePlus TV liggen op straat – gerucht

Ondanks het feit dat de Chinese fabrikant OnePlus zelf nog geen details over de OnePlus TV naar buiten gebracht heeft, ligt er toch al genoeg informatie op straat waardoor we mogelijk al een prima beeld kunnen vormen van de tv. In de Google Play Developer Console is namelijk een apparaat verschenen met de naam Dosa: de verwachting is dat dit de Indiase versie is van de lcd-tv. AndroidTV_Rumor schrijft dat dit apparaat in elk geval Android 9 Pie krijgt, dezelfde update die onlangs onder meer voor de Nvidia Shield TV verschenen is.

Daarnaast is inmiddels ook naar buiten gekomen dat de OnePlus TV waarschijnlijk een Mediatek-processor krijgt, namelijk de Mediatek MT5670-chips. Dit is een quadcore-processor waar op moment van schrijven helaas weinig over bekend is. Verder zou er slechts 2 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. Eerder kwam al naar buiten dat de televisie in elk geval de 4k-resolutie ondersteunt en in verschillende formaten uitgebracht wordt, waaronder het 55″-model. Ook zal qled aanwezig zijn. De presentatie vindt volgende maand plaats.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.