Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Premium Philips OLED984 oled tv met Bowers & Wilkins soundbar al onthuld

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2019, 9:49 CategorieOled tv's

IFA te Berlijn is traditiegetrouw de plek waar TP Vision de nieuwste Philips-televisies aankondigt, maar dit jaar is het geen grote verrassing meer wat we kunnen verwachten. Via de eerder deze week uitgereikte EISA Awards en de Duitse website van Philips zijn namelijk alle details van het nieuwe topmodel al bekendgemaakt.

Philips OLED984 onthuld

Het absolute topmodel voor 2019 en 2020 is de Philips OLED984, een televisie die qua uiterlijk doet denken aan Loewe en Bang & Olufsen, maar voorzien is van voor Philips kenmerkende features als Ambilight, de P5-processor en een Bowers & Wilkins soundbar. De OLED984 is een 65-inch model, geplaatst op een standaard waarop ook een Bowers & Wilkins soundbar gemonteerd is, met een ‘tweeter on top’ configuratie.

De Philips OLED984 is in alle opzichten een premium televisie. Het model komt met een 65-inch oled-paneel, de 4K-resolutie, de nieuwste generatie P5-processor en zelfs Ambilight aan vier zijden van het scherm. Op het gebied van audio werkt Philips weer samen met Bowers & Wilkins, waar het audiobedrijf deze keer wat meer vrijheid gekregen heeft voor een indrukwekkend audiosysteem. De OLED984 komt met een 3-kanaals systeem, met een vermogen van 60 Watt en een tweeter die los van de soundbarbehuizing aan de standaard gemonteerd is. Deze standaard is gemaakt van geborsteld aluminium en komt met een platte voet. De tv is dus echt bedoeld voor plaatsing in een ruimte inclusief standaard.

Verder beschikt de televisie over het Android TV smart tv-platform, met Android 9.0 als versie. Ook is er een quadcore-processor met 16GB aan opslaggeheugen aan boord. De televisie ondersteunt alle populaire HDR-formaten; HDR10, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Op het gebied van audio wordt Dolby Atmos ondersteund. De tv komt nog niet met HDMI 2.1-poorten; HDMI 2.0 is aanwezig.

Lees ook de volledige Philips OLED984 review.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips OLED984 moet in het najaar op de markt verschijnen. Wat ervoor betaald moet worden is nog niet duidelijk. Wel weten we dat deze tv vergezeld zal worden door de OLED934. Ook deze oled tv komt met een Bowers & Wilkins soundbar.


€ 3.949,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 3.949,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 3.949,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.