Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nvidia werkt aan twee Shield-modellen, eentje met een nieuw design’

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2019, 9:35 CategorieMediaspelers

Er is meer bewijs gevonden voor het bestaan van twee nieuwe Nvidia Shield-modellen. Eentje zou een ander design moeten gaan krijgen. Het andere model moet een simpele update worden, met een betere processor en hetzelfde design als het huidige model.

Twee nieuwe Shield-modellen – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet verschijnen er in de toekomst twee nieuwe Nvidia Shield-modellen. Daar bestaan al langer geruchten over, maar XDA-Developers heeft nu meer bewijs gevonden. Het eerste model wordt mdarcy genoemd en wordt naar verluidt een simpele update van de huidige mediaspeler, maar dan met een nieuwe processor. Verborgen in de recent uitgebrachte update voor de mediaspeler, Experience 8.0, zit een ander model, genaamd sif. In de code staan verwijzingen naar dingen die we mogelijk kunnen verwachten.

Zo zal het apparaat bijvoorbeeld niet over een tv tuner en usb-poort gaan beschikken. Wel zal er een sd-kaartsleuf aanwezig zijn. Daarnaast zou Nvidia dezelfde, nieuwe, processor gaan gebruiken als in de mdarcy. Verder is naar buiten gekomen dat het design drastisch anders wordt: de Shield neemt mogelijk de vorm aan van een tv-dongle. Vooralsnog is het niet duidelijk wanneer Nvidia de nieuwe mediaspeler(s) gaat aankondigen. De laatste presentatie was tijdens CES 2017, dus mogelijk horen we meer tijdens CES 2020 in januari.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.