Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo werkt aan SNES-controllers voor de Nintendo Switch’

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2019, 15:14 CategorieGaming

Het lijkt erop dat Nintendo werkt aan SNES-controllers die je kunt gebruiken in combinatie met de Nintendo Switch. Waarschijnlijk kun je de controllers aan de zijkant van de spelcomputer vastklikken voor het opladen, op dezelfde manier waarop dat gebeurt met de Joy-cons.

SNES-controllers voor Nintendo Switch – gerucht

Het ziet ernaar uit dat de Japanse spelcomputerfabrikant Nintendo op het punt staat om draadloze SNES-controllers uit te brengen voor de Nintendo Switch-spelcomputer. Dat blijkt namelijk uit documenten die in te zien zijn bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Op de meegeleverde afbeelding (hierboven geplaatst) is mogelijk te zien waar Nintendo de ZL- en ZR-knoppen zal plaatsen. Ook lijkt er ruimte te zijn voor de rails die nodig zijn voor het bevestigen van de controllers op de Nintendo Switch (net als Joy-cons).

Eerder bracht Nintendo al NES-controllers uit, die alleen via de website van de fabrikant te bestellen waren voor leden van Nintendo Switch Online. Met die controllers kunnen gamers een nostalgisch gevoel ervaren tijdens het spelen van de NES-games die worden aangeboden met Switch Online. Mocht het gerucht kloppen, dan kunnen mogelijk binnenkort waarschijnlijk ook SNES-games spelen op de Nintendo Switch. Nintendo heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de controllers, die tevens voorzien worden van bluetooth.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt in september.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.