Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Sonos kondigt eind augustus nieuwe hardware aan’

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2019, 9:27 CategorieLuidsprekers

Zoals het er nu naar uitziet kondigt speakerfabrikant Sonos eind augustus, tijdens een persevenement, nieuwe hardware aan. Op moment van schrijven is helaas nog niet duidelijk om wat voor soort speakers het gaat, aangezien het bedrijf die verrassing voor de presentatie bewaart.

Nieuwe speakers van Sonos – gerucht

Sonos heeft internationale pers uitgenodigd voor een presentatie die op 26 en 27 augustus plaatsvindt in New York City. Daar zal de populaire speakerfabrikant nieuwe hardware onthullen, maar op moment van schrijven is het nog niet precies duidelijk wat precies. Mogelijk krijgen we een nieuwe versie van de Play:5 te zien, aangezien de tweede versie van die speaker in 2015 gelanceerd werd. Het zou kunnen dat de fabrikant deze speaker voorziet van een microfoon, net zoals destijds gedaan werd met de kleinere Play:1.

Verder is het mogelijk dat er een nieuwe Play:3 komt, aangezien die speaker vorig jaar stilletjes uit de productie gehaald is. Maar wat het ook wordt, voorlopig blijft het gissen. Bloomberg schreef eerder al dat Sonos mogelijk werkt aan een koptelefoon bijvoorbeeld, dus het zou kunnen zijn dat de fabrikant een nieuwe productcategorie aansnijdt. De Play:5 lijkt in elk geval de meest logische zet te zijn, aangezien Amazon inmiddels ook werkt aan een high-end Echo-speaker, die tevens voorzien is van een microfoon aan boord.

 • Delen:

Reacties

 1. Paul
  10 augustus, 2019 om 10:20

  Of…..
  Komen er misschien toch de “s18” satellite speakers voor bij de Beam?

 2. Claudio
  10 augustus, 2019 om 10:51

  Of misschien de sub core voor betaalbare prijs

 3. Anoniem
  10 augustus, 2019 om 11:50

  Wat een gelijkenis met dit
  engelstalige artikel… en geen enkele verwijzing te vinden… https://www.theverge.com/2019/8/8/20791559/sonos-new-speaker-august-play-5-playbar-playbase

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.