Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Meer informatie over bluetoothspeaker Sonos Move gelekt

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2019, 9:56 CategorieLuidsprekers

Er is meer informatie omtrent de eerste bluetoothspeaker van Sonos gelekt. De speaker wordt mogelijk de Sonos Move genoemd. Er zijn promotionele afbeeldingen gelekt die onder meer ook het basisstation van de luidspreker laten zien.

Sonos Move: Sonos-speaker met bluetooth – gerucht

De website Winfuture heeft promotieafbeeldingen gepubliceerd van de bluetoothspeaker van Sonos, die waarschijnlijk Sonos Move genoemd wordt. Op de afbeeldingen krijgen we een glimp van onder meer het basisstation waar de speaker in gezet wordt voor het opladen. Ook zien we de hendel aan de achterkant waarmee je hem gemakkelijk van dat station kunt halen, evenals de knop waarmee je snel tussen bluetooth en wifi schakelt. Bovendien zien we ook de usb-c-poort zitten, waarmee je de speaker ook met een kabel kunt opladen.

Helaas is op moment van schrijven nog een hoop onduidelijk. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet of de speaker waterdicht is. Lijkt wel handig, aangezien je de Sonos Move ook mee naar buiten zou willen nemen. Daarnaast weten we nog niet hoe lang de batterij meegaat op een volle accu en is het nog niet bekend of je een andere Move-speaker, of een andere speaker van Sonos, kunt gebruiken voor een stereopaar. Ook weten we nog niet precies hoe duur de speaker zal zijn en vanaf wanneer die te koop is in Nederland.

Lees ook onze review van de Sonos Move.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.