JBL Link Bar met Android TV en Google Assistent eindelijk te koop

13 augustus 2019 1 Minuut 1 Reacties
JBL Link Bar

Het was mei 2018 toen JBL de toen nieuwe JBL Link Bar officieel aankondigde, maar het is vandaag, augustus 2019, dat de soundbar dan eindelijk ook te koop is. Deze soundbar beschikt over Android TV en de Google Assistent, en kan gekocht worden voor een prijs van 399 euro.

JBL Link Bar

De JBL Link Bar is de “nieuwste” toevoeging aan de JBL Link-serie en brengt smart tv en spraakbediening naar soundbars. De speaker verandert elke tv in een smart tv, compleet met JBL-geluidsprestaties. Naast dat de JBL Link Bar is uitgerust met Android TV waarmee je content via apps kunt zoeken en streamen, beschikt de speaker ook over de Google Assistent. Met een simpele “Hey Google” kan je in no time films en series streamen, je smart home besturen en nog veel meer. En dat door puur het geven van een commando met je stem.

Voor liefhebbers van wat extra bass komt de Link Bar met een optionele subwoofer. Dankzij de ingebouwde Chromecast kun je videos afspelen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Maak verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als de soundbar en je kunt video’s “casten” met de Chromecast-compatibele apps. Tot slot is de soundbar voorzien van 3 HDMI ingangen en 1 HDMI ARC uitgang met 4K-ondersteuning.

Prijs en beschikbaarheid

JBL Link Bar kost 399 euro. De SW10 subwoofer heeft een prijs van 299 euro meegekregen.

Reacties (1)