Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Link Bar met Android TV en Google Assistent eindelijk te koop

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2019, 14:13 CategorieLuidsprekers

Het was mei 2018 toen JBL de toen nieuwe JBL Link Bar officieel aankondigde, maar het is vandaag, augustus 2019, dat de soundbar dan eindelijk ook te koop is. Deze soundbar beschikt over Android TV en de Google Assistent, en kan gekocht worden voor een prijs van 399 euro.

JBL Link Bar

De JBL Link Bar is de “nieuwste” toevoeging aan de JBL Link-serie en brengt smart tv en spraakbediening naar soundbars. De speaker verandert elke tv in een smart tv, compleet met JBL-geluidsprestaties. Naast dat de JBL Link Bar is uitgerust met Android TV waarmee je content via apps kunt zoeken en streamen, beschikt de speaker ook over de Google Assistent. Met een simpele “Hey Google” kan je in no time films en series streamen, je smart home besturen en nog veel meer. En dat door puur het geven van een commando met je stem.

Voor liefhebbers van wat extra bass komt de Link Bar met een optionele subwoofer. Dankzij de ingebouwde Chromecast kun je videos afspelen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Maak verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als de soundbar en je kunt video’s “casten” met de Chromecast-compatibele apps. Tot slot is de soundbar voorzien van 3 HDMI ingangen en 1 HDMI ARC uitgang met 4K-ondersteuning.

Prijs en beschikbaarheid

JBL Link Bar kost 399 euro. De SW10 subwoofer heeft een prijs van 299 euro meegekregen.


€ 292,97

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 324,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 333,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Jordi
    14 augustus, 2019 om 15:50

    Let wel op bet feit dat de firmware van augustus 2019 geen volwaardige google assistant is. Je kan dus momenteel alleen websearches laten uitvoeren maar geen smart devices aansturen binnen je woning. Dit had men duidelijker moeten maken in de promo filmpjes die wel aangeven dit te kunnen
    Google en jbl hebben aangegeven dat deze volledige functie voor het einde van 2019 beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.