Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert draadloze Reflect Flow hoofdtelefoon voor sporters

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2019, 10:53 CategorieAccessoires

Topprestaties worden volgens JBL gedreven door uitstekend geluid en daarom komt het bedrijf met een headphone die speciaal voor sporters ontwikkeld is. De JBL Reflect Flow True Wireless hoofdtelefoon is volgens de fabrikant een aanvulling op je sportuitrusting en geeft de brandstof voor die extra push-ups.

De draadloze JBL Reflect Flow laat je vrij bewegen, zonder bang te zijn dat je flow wordt onderbroken, en dat voor 30 uur lang met de ingebouwde oplaadcase. Dankzij de waterdichte bescherming (IPX7) kunnen de wireless headphones tegen een spatje water of zweet.
De in-ear koptelefoon van JBL is uitgerust met TalkThru en Ambient Aware audiotechnologie. Met TalkThru kun je met ​één​ druk op de knop de muziek dempen en stemmen versterken. Zo kun je gemakkelijk met iemand praten zonder de hoofdtelefoon te verwijderen. In de Ambient Aware-modus hoor je achtergrondgeluiden voor extra bewustheid van de omgeving. Het is ook eenvoudig om toegang te krijgen tot de voice assistent van je telefoon. Houd de knop ingedrukt om Google of Siri te vragen het volume te verhogen wanneer je in de stemming moet komen.
De JBL Reflect Flow is verkrijgbaar in zwart en ijsblauw, met een adviesprijs van 149 euro. De hoofdtelefoon wordt geleverd met ergonomische siliconen oordopjes en drie maten Freebit-versterkers voor de perfecte pasvorm in de binnenkant van het oor.
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.