Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney+ ondersteunt 4k, vier gelijktijdige streams en tot 7 profielen

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2019, 9:42 CategorieStreamingdiensten

Disney heeft meer bekendgemaakt omtrent videostreamingdienst Disney+ tijdens het jaarlijkse D23-evenement van het Amerikaanse bedrijf. Zo ondersteunt de dienst straks vier gelijktijdige streams, kunnen mensen zeven profielen aanmaken en kun je content in 4k bekijken.

Meer informatie over Disney+

Tijdens D23, een jaarlijks evenement waar The Walt Disney Company allerlei nieuws omtrent eigen projecten naar buiten brengt, is meer bekendgemaakt over de aankomende videostreamingdienst Disney+. Zo krijg je voor 6,99 euro per maand, of 69,99 euro per jaar, toegang tot een dienst die tot vier gelijktijdige streams ondersteunt, de 4k-resolutie aanbiedt en je in totaal zeven profielen laat aanmaken. Ter vergelijking: Netflix kan hetzelfde aanbieden voor een bedrag 13,99 euro per maand — het dubbele van Disney’s dienst.

Je zou nu nog kunnen stellen dat Disney+ minder aantrekkelijke content heeft, technisch gezien, maar het is inmiddels duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan originele series en films, in onder meer het Star Wars- en Marvel-universum. Verder is naar buiten gekomen dat die nieuwe series wekelijks mogen rekenen op nieuwe afleveringen, waardoor mensen mogelijk langer een abonnement houden als ze snel en als eerste de nieuwe episodes van onder meer The Mandalorian, Ms. Marvel of Moon Knight willen zien. De dienst lanceert 12 november.

Voor onze eerste indrukken over de nieuwe videostreamingdienst van Disney+, lees je dit uitgebreide artikel.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  26 augustus, 2019 om 16:49

  Meer dan 430 reakties op tweakersnet. Leuke en minder leuke. We gaan het zien wie er gaat winnen. En of ze inderdaad zeggen bij disney wat je kunt zien in 4 K en dhr en dolby atmos. Fisyke disk leest tot soms 100 mb per seconde beeld en geluid op mijn uhd speler. Gaan we de providers nu over belasten met data stream bommen als iedereen gaat kijken in 4 k. Kan ze dit wel aan bij kpn en ziggo.

  • 4k
   27 augustus, 2019 om 14:43

   Denk je kou echt dat 4k via stream 100mb zal gebruiken,max 15-25 net als netflix.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.