Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert PMA-600NE versterker en DCD-600NE cd-speler

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2019, 12:48 CategorieReceivers

Denon kondigt twee nieuwe hifi-producten aan: de PMA-600NE geïntegreerde versterker met Bluetooth en de DCD-600NE cd-speler. De nieuwe en betaalbare producten uit de 600-serie zijn volgens de fabrikant ideaal om een hifi-systeem op te bouwen of uit te breiden.

PMA-600NE geïntegreerde versterker

De PMA-600NE geïntegreerde versterker wordt aangedreven door de Denon Advanced High Current (AHC) Single Push-Pull-versterkerschakeling en levert 70 Watt vermogen per kanaal (4ohm, 1kHz, THD 0,7%, 2-kanaals). Net als de hifi-componenten uit de Denon 800- en 1600-serie is de PMA-600NE voorzien van digitale aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth streaming, ondersteund door een 24-bit/192kHz digitaal-analoogomzetter.

De Denon-ingenieurs zorgen volgens het bedrijf zelf voor een groot dynamisch bereik door elk component zorgvuldig te kiezen en het versterkercircuit zorgvuldig te vervaardigen om een frequentierespons tot 100 kHz te garanderen. De hoofdvoedingstransformator is voorzien van gescheiden gerolde bekabeling voor de audio- en aansturingsschakelingen en een geïntegreerde micro-processor met een stop-modus. Dankzij de selecteerbare analoge modus doet de versterker dienst als puur analoge versterker, omdat de digitale ingangen en Bluetooth worden geblokkeerd.

De PMA-600NE is voorzien van een Direct Mechanical Ground-constructie en het door Denon ontwikkelde chassis met Signal Level Divided Construction (SLDC) zodat trillingen en invloeden van buitenaf worden geminimaliseerd en alleen de werkelijke en bedoelde nuances van de muziek worden versterkt en overgebracht. De versterker heeft vijf analoge ingangen waaronder Phono-ingang (MM) met een nieuw EQ-circuit met hoog vermogen, draadloos streamen via Bluetooth, twee optische ingangen en een coaxiale ingang.

DCD-600NE cd-speler

De Denon DCD-600NE ondersteunt CD, CD-R/RW, MP3 en WMA-formaten en is voorzien van de technologie AL32 Processing waardoor het geluid van de discs altijd optimaal is. De voedingstransformator is direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. Dankij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. De display op het voorpaneel kan het geluid kan vervormen en wordt daarom uitgeschakeld. Bovendien zijn de circuitpatronen in de DCD-600NE zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te maken. Dankzij gelaagde en kortere circuits worden storingen tussen de linker- en rechterkanalen verminderd en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd.

The PMA-600NE geïntegreerde versterker (399 euro) en de DCD-600NE cd-speler (279 euro) zijn in september 2019 verkrijgbaar.


€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 379,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 221,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 221,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 221,95

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.