Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #217

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de eerste Mad Max-film.

Mad Max (1979)

Mocht je vier jaar geleden Mad Max: Fury Road gezien hebben en jezelf afgevraagd hebben waar de film zijn inspiratie vandaan gehaald heeft, dan hebben we goed nieuws: vanaf vandaag staat namelijk de eerste Mad Max-film, uit 1979 alweer, op Netflix. De film speelt zich af in de nabije toekomst (voor 1979-begrippen), in een dystopische versie van Australië. Politieman Max gaat de strijd aan met motorbendes die bezeten zijn van benzine en motoronderdelen, nadat zijn vrouw en kind zijn omgekomen door een motorbende.

Dirty Dancing (1987)

Dirty Dancing is een bekende dansfilm uit 1987 met in de hoofdrollen Jennifer Grey en Patrick Swayze. Grey speelt een jonge vrouw die is opgegroeid met een hoop privilege’s, en leeft met de verwachtingen dat ze wat van haar leven maakt door te gaan studeren. Echter, wanneer ze tijdens een vakantie Johnny Castle ontmoet, volgt ze haar eigen pad. Wanneer ze samen beginnen te dansen, om redenen die in de film uitgelegd worden, worden ze verliefd op elkaar. Helaas voor het koppel kunnen ze niet lang met hun hoofd in de wolken zitten.

Final Destination 5 (2011)

De Final Destination-serie is een serie horrorfilms waarin mensen aanvankelijk aan de dood ontsnappen, maar uiteindelijk toch het loodje leggen — en dan het liefst natuurlijk op een gruwelijke wijze. In Final Destination 5 zien we dat iemand zijn baas en collega’s probeert te redden van een brug die op instorten staat. Wanneer er naar hem geluisterd wordt, begint het gevaar pas eigenlijk echt — want de natuurlijke orde van leven en dood moet in balans blijven. Eén voor één sterven de mensen die op die brug dood hadden moeten gaan.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.