Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #216

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer Spider-man: Into the Spider-verse.

Spider-man: Into the Spider-verse (2018)

Spider-man: Into the Spider-verse is een geliefde animatiefilm over de gelijknamige superheld. Sommige fans claimen dat dit de beste Spider-man-film ooit gemaakt is. In deze film maken we kennis met Miles Morales, die de mantel van Peter Parker overneemt wanneer hij onverwacht komt te overlijden. Ook Morales is gebeten door een spin, waardoor hij over nagenoeg dezelfde krachten beschikt. Wanneer hij plots een Peter Parker van een ander universum leert kennen, staat zijn wereld op z’n kop.

13 Reasons Why (drie seizoenen)

13 Reasons Why is een controversiële tienerdrama. Het is een ontzettend populaire serie die draait om een jonge vrouw die zichzelf van het leven beroofd en middels dertien bandjes laat weten waarom ze hiervoor gekozen heeft. De kritiek op de serie is dat er aandacht wordt besteed aan zelfmoord, aanranding en pesten, wat mogelijk kan leiden tot mensen die dit gedrag gaan kopiëren. Daarom laat Netflix ook een waarschuwing zien voordat je aan de serie begint, maar dat is voor veel mensen niet genoeg.

Hyperdrive (één seizoen)

Hyperdrive is een nieuwe autoshow van Netflix. In deze serie staan straatracers centraal: je ziet stunts, parcours en heel veel uitdagingen die de racers aangaan. Het eerste seizoen bevat 28 deelnemers die allemaal strijden om de titel Hyperdrive-kampioen. Na de tien afleveringen kun je zien wie uiteindelijk kampioen geworden is. De show wordt gepresenteerd door Lindsay Czarniak, Rutledge Wood, Mike Hill en Michael Bisping en geproduceerd wordt Charlize Theron. Check de trailer om alvast een klein voorproefje te krijgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.