Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #215

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Mindhunter.

Mindhunter (twee seizoenen)

Vanaf deze week staat het complete, tweede seizoen van de Netflix Original-serie Mindhunter online. De serie is geregisseerd door niemand minder dan David Fincher en gaat over seriemoordenaars. In de serie, die overigens is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, kruip je in de huid van seriemoordenaars. Je volgt twee FBI-agenten (gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany), die in 1979 de taak krijgen om te doorgronden waarom seriemoordenaars nou precies de mensen hebben vermoord. Dit is gegarandeerd spannend.

It’s Kind of a Funny Story (2010)

Craig, gespeeld door Keir Gilchrist, is een begaafde jongeman die verliefd wordt op de vriendin van zijn beste vriend. Wanneer hij er op een gegeven moment achterkomt dat hij suïcidale gedachten heeft, laat hij zich opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij verwacht even gecontroleerd te worden en de volgende dag weer naar huis te kunnen. Maar als blijkt dat hij langer moet blijven én op de volwassenenafdeling moet blijven, dan lopen de plannen helemaal anders en leert hij een nieuwe vriend kennen.

The Little Switzerland (2019)

The Little Switzerland is een opmerkelijke film over een kleine, fictieve stad genaamd Tellería, die al zevenhonderd jaar bestaat. De stad hoort bij Castilië en León, ondanks het feit dat het in de Autonome Gemeenschap Baskenland ligt. Bewoners willen dat hier verandering in komt, maar dat lijkt de burgemeester daar maar niet te lukken. Nadat er een ongelukkig ongeluk gebeurt, doen zich echter nieuwe kansen voor. Er wordt namelijk een sarcofaag onder de stad ontdekt, waardoor de stad mogelijk bij Zwitserland terecht kan komen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.