Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #213

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de nieuwe film The Red Sea Diving Resort met onder andere Chris Evans en Michiel Huisman.

The Red Sea Diving Resort – (2019)

The Red Sea Diving Resort is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film speelt zich af in 1977, waarbij spionnen van de Israëlische Mossad een resort openen om Ethiopische Joden op te vangen. Het resort bleef vijf jaar open en ontving ondertussen gewoon toeristen. Een perfecte dekmantel voor de geheime dienst. Naast Chris Evans (Captain America) en Michael K. Williams vinden we ook onze eigen Michiel Huisman in één van de hoofdrollen. Deze Netflix Original is nu te zien op Netflix.

Ghostbusters – (1984)

De cult-klassieker Ghostbusters is weer terug op Netflix. Drie wetenschappers zetten een eigen bureau op in een oude brandweerkazerne om spoken te vangen. Dankzij een bovennatuurlijke crisis moeten ze alles op alles zetten om New York City veilig te houden. Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Sigourney Weaver schitteren in deze film uit 1984.

The World’s Most Extraordinary homes – seizoen 3

Op zoek naar je droomhuis? In The World’s Most Extraordinary Homes nemen architect Piers Taylor en actrice Caroline Quentin je mee op een reis langs ’s werelds meest bijzondere huizen. Prachtige locaties en architecturale hoogstandjes passeren de revue in deze documentaire. Seizoen drie van de serie is nu te zien op Netflix.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    02 augustus, 2019 om 16:32

    Red sea valt tegen vindt ik zelf.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.