10 jaar Homecinema Magazine – win een Philips 55PUS8804 lcd led tv

22 augustus 2019 1 Minuut 16 Reacties
10 jaar Philips

Homecinema Magazine bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze maand geven we daarom een aantal mooie prijzen weg, samen met onze partners. Vandaag geven we samen met onze vrienden van Philips een 55-inch PUS8804 lcd led tv weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

De afgelopen 10 jaar hebben we bijna 8.000 nieuwsartikelen, reviews en achtergrondartikelen gepubliceerd. Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar nog veel trotser zijn we op de vele reacties die we onder deze artikelen en in onze mailboxen krijgen. Maar liefst 15.000 reacties hebben we inmiddels mogen ontvangen, en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Met name ook omdat vele van deze reacties ervoor zorgen dat anderen weer een stapje verder geholpen zijn in de zoektocht naar nieuwe homecinemaproducten.

Win een Philips 55PUS8804 lcd led tv

Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan samen met Philips. Het bedrijf geeft zijn nieuwste lcd led tv, de PUS8804, weg! De meest opvallende led-serie die Philips dit jaar naar Nederland en België brengt is de 8804-serie, bestaande uit tv’s die voorzien zijn van een Bowers & Wilkins soundbar. Deze soundbar zagen we vorig jaar voor het eerst terug op de OLED903-serie, voorzien van een oled-paneel. Dit jaar kun je dus ook voor een lcd televisie met Bowers & Wikins soundbar gaan. Verder beschikt dit model over volledige HDR-ondersteuning (HDR10+, Dolby Vision, HLG), is ondersteuning voor Dolby Atmos aanwezig en zien we Android TV met de Google Assistant, Ambilight, de verbeterde P5-processor en een 4K lcd-paneel met led-achtergrondverlichting terug.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op deze 55-inch PUS8804 lcd led tv? Volg dan PhilipsTV en Homecinema Magazine op Facebook. Op dinsdag de 27e kiezen we willekeurig een winnaar uit alle volgers en maken we de winnaar via Facebook bekend.

Reacties (16)