10 jaar Homecinema Magazine – win een Denon DHT-S316 soundbar

20 augustus 2019 1 Minuut 7 Reacties
10 jaar denon

Homecinema Magazine bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze maand geven we daarom een aantal mooie prijzen weg, samen met onze partners. Vandaag geven we samen met onze vrienden van Denon de DHT-S316 soundbar weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

De afgelopen 10 jaar hebben we bijna 8.000 nieuwsartikelen, reviews en achtergrondartikelen gepubliceerd. Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar nog veel trotser zijn we op de vele reacties die we onder deze artikelen en in onze mailboxen krijgen. Maar liefst 15.000 reacties hebben we inmiddels mogen ontvangen, en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Met name ook omdat vele van deze reacties ervoor zorgen dat anderen weer een stapje verder geholpen zijn in de zoektocht naar nieuwe homecinemaproducten.

Win een Denon DHT-S316 soundbar

Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan samen met Denon. Het bedrijf geeft zijn DHT-S316 soundbar weg! Met deze soundbar haal je bioscoop-geluid in huis. De soundbar met tweeweg speakers en de draadloze subwoofer zorgt voor heldere klanken en diepe bastonen. Virtual Surround-technologie creëert een krachtige, realistische thuisbioscoopervaring dankzij Dolby Digital, DTS-decodering en Denon’s eigen Dialogue Enhancer voor heldere dialogen op ieder volumeniveau.

De Denon DHT-S316 is slechts 5,5 cm hoog, kan voor je tv geplaatst worden of zelfs aan de muur gehangen worden. De tv sluit je aan via HDMI (met Audio Return Channel) met de meegeleverde HDMI-kabel. Dankzij de optische ingang kun je een extra apparaat aansluiten. Bedienen gaat simpelweg met uw eigen TV-afstandsbediening. Of maak gebruik van Bluetooth om je telefoon draadloos te verbinden en al je muziek te luisteren. Je kunt de draadloze subwoofer plaatsen waar je maar wilt.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op deze Denon soundbar? Volg dan Denon Benelux en Homecinema Magazine op Facebook. Op maandag de 26e kiezen we willekeurig een winnaar uit alle volgers en maken we de winnaar via Facebook bekend.

Reacties (7)