Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel opent pop-up store in hartje Rotterdam

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2019, 12:00 CategorieLuidsprekers

Teufel, de Duitse fabrikant van onder meer luidsprekers en hoofdtelefoons, heeft vandaag een pop-up store in Rotterdam geopend. Het Duitse bedrijf is vanaf heden bij INCONCEPT op de Coolsingel 83 tijdelijk te bewonderen met een select aantal producten, variërend van koptelefoons en portable speakers tot stereo- en multiroomspeakers.

“Teufel geniet grote bekendheid in het thuisland Duitsland”, zegt Sascha Mallah, CEO van Teufel in Duitsland. “Onze kracht ligt met name in de verkoop van audioproducten via onze uitgebreide online winkel. Los van de flagshipstore in de shoppingmall Bikini Berlijn en een brandstore in Essen en Wenen hebben we verder geen fysieke winkels. Het pop-up storeconcept is voor Teufel dan ook uniek. We kijken ernaar uit om Nederlanders, en met name de Rotterdammers, nóg bekender te maken met ons uitgebreide assortiment van audio-oplossingen.”

Hans Kuik, initiatiefneemster van INCONCEPT, voegt hieraan toe: “We zijn heel blij met de muzikale dimensie die Teufel binnen ons concept brengt. We hebben verschillende concepten die variëren van fashion tot lifestyle en van boeken tot designmeubelen. Daarnaast hebben we een uitgebreide lunchroom en maken onze barista’s de lekkerste koffie. INCONCEPT is dan ook een totaalbeleving in hartje Rotterdam die met de komst van Teufel een muzikale touch heeft gekregen.”

  • Delen:

Reacties

  1. H.P. Storm
    05 juli, 2020 om 18:41

    Kan ik bij jullie zonder afspraak Teufel 2.1 systeem luisteren en bekijken ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.