Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert WF-1000XM3 draadloze noise cancelling headphone

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2019, 9:37 CategorieAccessoires

Sony breidt de 1000X-serie uit met een draadloze in-ear headphone; de WF-1000XM3. Deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie, aldus de Japanse fabrikant.

Sony WF-1000XM3

De WF-1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1e-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. 

De WF-1000XM3 beschikt over de HD Noise Cancelling processor QN1e die een optimaal geluid produceert dankzij 24-bit verwerking een DAC met versterker. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (zoals MP3) op. 

Het ontwerp van de draadloze WF-1000XM3 is klein en licht maar biedt ruimte aan een nieuw ontwikkelde Bluetooth-chip. Hierdoor is gelijktijdige L/R Bluetooth-overdracht mogelijk. Dit betekent dat beide dopjes op hetzelfde moment audiocontent ontvangen, in tegenstelling tot de conventionele links-naar-rechts wisselende Bluetooth-overdracht. De ergonomische ‘tri-hold-structuur’ houdt de dopjes stevig op hun plaats met drie ondersteuningspunten voor het oor. Tevens is een sterk rubber oppervlak toegevoegd aan de binnenzijde om een stabiele pasvorm te garanderen. Met vier verschillende maten hybride oordopjes en drie maten triple-comfort-oordopjes zit de perfecte pasvorm er volgens Sony gegarandeerd tussen.

De HD Noise Cancelling processor QN1e heeft een laag stroomverbruik, waardoor batterijlevensduur en luistertijd worden verlengd. Een volle batterij gaat tot 24 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld. De WF-1000XM3 is via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden. De headphones worden geleverd in een compacte case die tevens als oplader fungeert. De in-ears hebben tevens een snellaadfunctie – 10 minuten laden biedt een batterijlevensduur van 90 minuten. Het oplaaddoosje is uitgerust met NFC zodat snel verbinding kan worden gemaakt.

Daarnaast beschikt de headphone over de Quick Attention-modus. Deze is te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM3. Door aanraking met de vinger wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de in-ears uit te hoeven doen. Via dit touch-pad kan ook van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De WF-1000XM3 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan door middel van spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Bovendien pauzeert de Wearing Detection-functie automatisch de muziek bij het uitdoen van de dopjes. Vervolgens gaat de muziek automatisch verder wanneer de in-ears weer gebruikt worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony WF-1000XM3 is verkrijgbaar in het zwart of zilver. Dit nieuwe in-ear model van Sony is vanaf augustus 2019 in de Benelux beschikbaar voor een prijs van 250 euro. 


€ 169,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 169,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 169,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.