Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Salora lanceert 65UBX5000 lcd led tv als betaalbaar nieuw vlaggenschip

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2019, 9:34 CategorieLcd en led tv's

Salora is een merk waar we niet vaak over schrijven, maar het Finse bedrijf heeft ook in Nederland zijn televisies in de schappen staan. Het gaat dan met name om betaalbare modellen die qua technische specificaties niet vaak voorop lopen. Maar, voor een relatief klein budget kun je bij Salora toch aardig wat krijgen. Zo heeft het bedrijf onlangs een nieuw vlaggenschip op de markt gebracht in de vorm van de 65UBX5000.

De Salora 65UBX5000 is een 65-inch lcd-televisie met led-achtergrondverlichting (edge lit led) en de 4K Ultra HD-resolutie. De televisie heeft een strakke lijst van maar 8mm dik meegekregen en is voorzien van het Foxxum smart tv-platform waarmee je apps als YouTube, Amazone Prima en Netflix kunt gebruiken. Ook is de televisie Ziggo-gecertificeerd en is WiFi aanwezig.

Qua specificaties beschikt het nieuwe vlaggenschip over een kijkhoek van 178 graden, een 1000Hz BPR, een contrast ratio van 5.000:1 en een helderheid van 400 cd/m2. Er zijn drie HDMI 2.0-poorten en twee USB-poorten aanwezig. De input-lag bedraagt volgens de fabrikant 8ms waardoor gamen zonder problemen zou moeten verlopen. De televisie is voorzien van twee 12 watt speakers en ondersteuning voor Dolby Digital. De Salora 65UBX5000 moet reeds in de winkels staan voor een adviesprijs van 1.299 euro.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.