Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF brengt nieuwe accessoires uit voor LSX draadloze multiroom speakers

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2019, 9:43 CategorieLuidsprekers

Eind vorig jaar publiceerden we onze review van de KEF LSX, een compact en draadloos multiroomsysteem. Ondergetekende was en is zeer enthousiast over deze speakers, en daarom is het ook goed nieuws om te melden dat er nieuwe accessoires voor de LSX op de markt komen.

Nieuwe Accessoires KEF LSX

Vanaf augustus van dit jaar brengt LEF een nieuwe vloerstandaard, een bureausteun en een muurbeugel uit voor de luidsprekers. Natuurlijk zijn de accessoires net zo minimalistisch en strak vormgegeven als de luidsprekers zelf, waardoor de volgens KEF de geluidservaring verrijken en de plaatsing nog eenvoudiger maken.

De KEF LSX S1-vloerstandaard maakt het mogelijk de LSX-luidsprekers overal in de ruimte op de juiste hoogte te positioneren en het geluid beter in de ruimte te verdelen. De standaard beschikt over een aluminiumstructuur met een inklapbare pilaar, en is bovendien extra gestabiliseerd. De kabels kunnen in de standaard zelf verstopt worden. De vloerstandaard komt in een witte en zwarte variant.

De muurbeugel voor de LSX heeft de naam B! meegekregen en is eenvoudig te monteren en verstellen. Ook de muurbeugel komt met geïntegreerde kabelbeheer en daarnaast een geïntegreerd bevestigingssysteem. Je kunt de muurbeugel roteren voor de optimale positie van de luidspreker. Tot slot is er de LSX P1-bureausteun. Hiermee kun je de LSX-luidsprekers op je (werk) bureau zetten of bijvoorbeeld op een dressoir in de woonkamer plaatsen.

De vloerstandaard krijgt een prijs van 330 euro mee, de muurbeugel gaat 200 euro kosten en de bureausteun kan gekocht worden voor 150 euro. Alle accessoires zijn vanaf augustus te koop.


€ 1.199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.199,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 1.199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.