Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Tune 120TWS: volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2019, 14:33 CategorieAccessoires

JBL introduceert deze week een nieuwe hoofdtelefoon. De fabrikant komt met de Tune 120TWS, een nieuwe, volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon. Verstrikte snoertjes zijn hiermee verleden tijd.

De krachtige drivers zijn voorzien van JBL’s pure bass geluid om je afspeellijst een extra impuls te geven. De Tune 120TWS verbindt met één druk op de knop verbindt met Siri of Google Assistent. Zo bel je snel met je vrienden, vraag je de weg naar een afspraak of luister naar je favoriete nummer of podcast.

De in-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en zwart. Bovendien biedt de JBL Tune 120TWS hoofdtelefoon een batterijduur van 16 uur en is deze altijd klaar voor gebruik dankzij de snelle oplaadfunctie. In 15 minuten opladen is de koptelefoon al klaar om jou weer een uur van je favoriete muziek te voorzien. Ook komt de hoofdtelefoon met een handige draagbare oplaadcase.

De JBL Tune 120TWS in-ear hoofdtelefoon is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.