Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO Max wordt een nieuwe concurrent voor Netflix, Videoland en meer

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2019, 9:51 CategorieStreamingdiensten

Warnermedia, het bedrijf achter HBO, heeft officieel HBO Max onthuld. Dit is een concurrent voor Netflix, Videoland en Amazon Prime Video. Met Max krijg je niet alleen toegang tot alles van HBO, ook krijg je heel veel content van andere Warnermedia-bedrijven.

Dit is HBO Max

Naast HBO, HBO Go en HBO Now krijgen we ook HBO Max. Dat heeft moederbedrijf Warnermedia bekendgemaakt. Dit wordt een videostreamingdienst die tegenover Netflix, Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ en alle andere diensten gezet wordt. Je krijgt met een abonnement niet alleen toegang tot de content van HBO, ook andere Warnermedia-bedrijven zullen hier exclusief materiaal op aanbieden. Zo mag je onder meer alle seizoenen van Friends verwachten, die vanaf 2020 exclusief hier te zien zal zijn.

Er bestaan ook exclusiviteitsdeals over he Fresh Prince of Bel-Air en Pretty Little Liars. Daarnaast krijgt HBO Max een aantal shows van de Amerikaanse zender The CW, waaronder Batwoman en Katy Keene (een spinoff van Riverdale). Verder mag je rekenen op een groot scala aan films, series en tekenfilms, van onder meer Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, meer van The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth en de bekende Looney Tunes.

Wanneer HBO Max precies naar Nederland komt en wat de dienst maandelijks zal kosten, is helaas niet bekendgemaakt.

 • Delen:

Reacties

 1. MARI VAN DER KLOOSTER
  24 augustus, 2019 om 8:26

  Als ze volgend jaar met HBOMAX komen dan loopt zeker ook de deal met Ziggo af. Mocht dit zo zijn dan ben ik bang dat Ziggo aardig wat kijkers kwijt raakt aan HBOMAX maar ook aan Disney+.

  • Kevin
   05 oktober, 2019 om 20:57

   Kan niet wachten!!! Hoeft men geen Ziggo niks meer plus hebt zoveel extra content klasse dit Disney+ voor kleine en kijken wat NBC Peacock wordt. En hulu zal ook volgend jaar verwacht ik in Europa gelanceerd worden. Mooie zou zijn als HBO iedergeval HBO, HBO family,HBO comedy livestreams toevoegd dan trek je altijd meer mensen. Of maak HBOGO dan ook gelijk beschikbaar voor Nederland. Ik vermoed dat alles kijkt hoe doet Disney+ het Nederland bij launch en Netflix zien ze Netflix verliest of iets zullen ze rest ook lanceren om zo Netflix te pakken en proberen markt te pakken HBO gaat never nooit content bij Ziggo laten als ze hier hun service uitbrengen kost hun dan geld en klanten zo dom zij ze niet !!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.