Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Exclusief Lyric Speaker Canvas laat geanimeerde songteksten zien

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2019, 9:22 CategorieLuidsprekers

Ben je op zoek naar een speaker die qua design en functionaliteit ‘one of a kind’ is dan je de Lyric Speaker Canvas wellicht wat voor jou. Cotodama en Saint Laurent hebben samen een speciale editie van deze speaker, die songteksten geanimeerd weer kan geven, uitgebracht.

De Lyric Speaker Canvas moet volgens de makers doen denken aan de cover van een vinylplaat, en hoewel dat al uniek is komt de speaker ook nog met een 22-inch lcd display waarop songteksten geanimeerd weergegeven kunnen worden. Om de teksten van de liedjes die je draait te vinden maakt de speaker gebruik van de PetitLyrics database.

Het is geen slimme speaker, maar de Lyric Speaker Canvas komt met voldoende verbindingsmogelijkheden. Zo kun je dankzij WiFi verbinden middels Airplay en Spotify Connect, en zijn er apps voor nagenoeg alle grote muziekdiensten aanwezig. De speaker bestaat uit twee delen, een unit met 2x 20 Watt speakers aan de achterzijde en een in een lichte hoek geplaatste unit aan de voorzijde die aan een vinylplaat die tegen je kast leunt doet denken. In dat deel zit ook het scherm verwerkt.

Voor dit unieke object moet natuurlijk ook een flinke prijs betaald worden. De Saint Laurent-versie van de Lyric Speaker Canvas krijgt een prijskaartje van maar liefst 1.995 euro mee en kan gekocht worden in de Saint Laurent-winkels in Los Angeles en Parijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.