Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #211

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het derde seizoen van La Casa de Papel en de Netflix Original Secret Obsession.

La Casa de Papel – seizoen 3

Het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf deze week eindelijk beschikbaar op Netflix. De Spaanse serie leek na twee seizoenen een einde te kennen met de geslaagde bankroof. In het derde seizoen blijkt echter dat de rode overalls en Dali-maskers opnieuw uit de kast gehaald kunnen worden. Een cast met oude bekenden en nieuwe leden gaan dit keer in Madrid aan de slag. Dit keer voor het eerst alleen door Netflix geproduceerd en het flink hogere budget belooft nog meer spektakel.

Secret Obsession

Een Netflix Original is de nieuwe film Secret Obsession. Wanneer Jennifer Williams (Brenda Song) een ernstig ongeluk krijgt is ze haar geheugen kwijt. Russel Williams (Mike Vogel) zit naast haar ziekenhuisbed en claimt haar echtgenoot te zijn. Vol goede moed denkt Jenifer terug te keren naar haar oude leven waar ze zich op dat moment niets van kan herinneren. Vreemde gebeurtenissen doen Jennifer al snel twijfelen. Is Russel Williams wel echt haar man?

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman biedt een alternatieve en duistere kijk op het klassieke sprookje van Sneeuwwitje. Sneeuwwitje (Kristen Stewart) is gevangen door de boze koningin Ravenna (Charlize Theron), maar weet te ontsnappen. Ravenna huurt de jager (Chris Hemsworth) in om Sneeuwwitje (Kirsten Stewart) te vermoorden en belooft als ultieme beloning om zijn dode vrouw weer tot leven te wekken. De jager komt al snel achter het bedrog van de boze koningin en werpt zich op als mentor voor Sneeuwwitje om de koningin van de troon te stoten. Het donkere bos, de magische spiegel en zelfs de zeven dwergen komen voorbij in dit visuele spektakel van Rupert Sanders.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.