Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #210

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer Blade Runner 2049.

Blade Runner 2049 (2017)

De film Blade Runner is een iconische sci-fi-film waarin mensen voor het eerst kennismaakten met Blade Runner Deckard. De man liet vervolgens dertig jaar na de gebeurtenissen uit deze film niets meer van zich horen en dat is het moment waarop Blade Runner 2049 het verhaal oppakt. Een jonge, nieuwe Blade Runner (gespeeld door Ryan Gosling) ontrafelt een weggestopt geheim, waardoor hij op het pad komt van de oude Blade Runner (wederom gespeeld door Harrison Ford). De regie is in handen van Denis Villeneuve.

Suits (zeven seizoenen)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Little Miss Sunshine (2006)

Zo op het eerste gezicht lijkt Little Miss Sunshine geen bijzonder film. Het verhaal draait namelijk om een probleemfamilie. Maar wanneer je er wat dieper op ingaat, dan onthuld zich een komische dramafilm die mogelijk lang bij je zal blijven. Vader is een doorgedraaide motivatiecoach, schoonbroer is een homoseksueel en suïcidaal, zoon weigert te praten en opa is altijd wel onder invloed van drank of drugs. Samen met moeder en dochter, die er middenin zitten, maken ze een roadtrip, die voor bizarre en geestige situaties zorgt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Anita vankleef
    14 juli, 2019 om 10:43

    Helaas veel oude films en herhaling van series

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.