Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #209

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Stranger Things.

Stranger Things (drie seizoenen)

Het derde seizoen van Stranger Things staat sinds donderdag online. Die dag is bewust uitgekozen, aangezien het dan Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten is. Uiteraard besteedt de serie hier ruimschoots aandacht aan. De personages komen erachter dat er ze te maken krijgen met een ernstig gevaar die de dag nog wel eens kan verpesten. Bovendien geeft de trailer meerdere boodschappen af: de groep kinderen geniet van een vrije zomer met allerlei grappen en grollen, terwijl het kwaad langzaamaan in beeld komt.

Katherine Ryan: Glitter Room (2019)

Katherine Ryan is een comedienne die van mening is dat het leven zowel logisch als hilarisch is. Dat laat ze zien in haar nieuwe show op Netflix, waarin ze het heeft over Meghan Markle, de Kardashians, day drinking en hoe het is om een alleenstaande moeder te zijn in het Verenigd Koninkrijk. Ze heeft redelijk droge humor die misschien niet voor iedereen weggelegd is, daarom is het fijn dat er een uitgebreide clip van bijna vijf minuten op YouTube gezet is. Die clip kun je hieronder bekijken voordat je aan de show begint.

The Fresh Prince of Bel-Air (zes seizoenen)

Er zijn weinig mensen van pakweg dertig jaar of ouder die het themanummer van The Fresh Prince of Bel-Air niet kennen. Hoewel de komedieserie al flink wat jaren oud is, is het nog steeds leuk om naar te kijken. Niet alleen is Will Smith ontzettend charismatisch in de serie, ook blijft de kwaliteit op niveau. In The Fresh Prince of Bel-Air wordt Will (gespeeld door Will Smith) gestuurd naar zijn oom en tante die het goed voor elkaar hebben. Zij zijn nette en degelijke mensen, terwijl hun neefje het nog wel eens te bont kan maken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.