Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen bevestigt te werken aan soundbar

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2019, 9:14 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen heeft in een interview bevestigd te werken aan een soundbar die verbonden kan worden met de tv’s van het bedrijf zelf maar ook met tv’s van andere merken.

Het kenmerkende B&O-geluid komt binnenkort ook naar televisies die niet door Bang & Olufsen gemaakt zijn. De Deense fabrikant bevestigt namelijk een soundbar uit te zullen brengen die op elke televisie aangesloten kan worden, ongeacht het merk. Daarbij kan de soundbar met de BeoRemote afstandsbediening bediend worden.

Steve Devonshire, al 39 jaar in dienst bij B&O, laat in het interview ook weten dat het bedrijf een nauwe samenwerking met LG Electronics heeft. Dit resulteerde onlangs in de BeoVision Harmony, een 4K oled-televisie die gebaseerd is op LG’s 77-inch C9-model. Daarnaast integreert LG software van B&O in zijn C9-televisie zodat de modellen met een afstandsbediening van B&O bediend kunnen worden.

Over de soundbar worden in het interview weinig details bekendgemaakt. Volgens recente geruchten komen er meerdere modellen op de markt, waarvan het eerste model een simpele soundbar is die op tv’s van alle merken aangesloten kan worden. Een tweede model moet meer geavanceerde features bevatten.

  • Delen:

Reacties

  1. Jean
    18 juli, 2019 om 10:59

    Heeft iemand een idee van wanneer die producten op de markt komen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.