Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio Pro brengt BT5 bluetooth-speaker uit

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2019, 9:48 CategorieLuidsprekers

Audio Pro is in Nederland geen heel bekend merk, maar het Scandinavische bedrijf gaat toch al wat jaren de concurrentie aan met Sonos wat betreft premium multiroom-speakers. Daar blijft het bedrijf zich ook op focussen, maar Audio Pro ziet nog altijd veel ruimte voor bluetooth-only speakers. De nieuwe BT5 is dan ook een model dat alleen over bluetooth beschikt.

De Audio Pro BT5 is een wireless speaker in zijn meest eenvoudige vorm. Je kunt muziek afspelen via bluetooth of middels de 3.5mm-aansluiting. Volgens Audio Pro is Wifi nog steeds niet overal beschikbaar en daarom wilde het bedrijf een bluetooth-speaker op de markt brengen die zeer goed klinkt, een premium design heeft en simpelweg boven de andere bluetooth-speakers uitstijgt.

De BT5 neemt de designfilosofie van de eerder gelanceerde A10 en A40 speakers over, met onder meer een stoffen gril en een afwerking met hout. Het bedieningspaneel is van aluminium gemaakt. De speaker beschikt over twee klasse D-versterkers en een totaal vermogen van 40 Watt.

De Audio Pro BT5 bluetooth speaker wordt in de UK reeds uitgebracht voor een prijs van 150 Britse ponden. De speaker zal ook de oversteek naar de Benelux maken maar de exacte prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.